Strandene

Ikke et rejsebureau, men en samling af anbefalinger til det skandinaviske folk.

Tarragonas strande

 

Tarragona tilbyder dig hele 15 km. kyststrækning, oversået med flere forskellige strande og lettilgængelige, dragende bugter med krystalklart vand.

 

Tarragonas strande er kendt for deres ekstrem fine og gyldne sand, der har inspireret til regionens navn "Costa Daurada" - Den gyldne kyst, som det betyder på catalansk. Sandet er blødt og glat og vil forme sig om din krop, når du ligger på standen.

 

Alle Tarragonas strande er udstyret med brusere, hvor strandgæsterne kan blive kølet af, eller vaske sig når standbesøget er overstået.

 

Det milde klima betyder, at vandet er perfekt til svømning fra juni til september. Sol-elskere kan hænge ud på stranden, eller bare slentre langs kysten, næsten hele året rundt.

 

Tarragonas strande bliver dagligt vedligeholdt. Ud over standenes oprydnings-hold, er der også andre gode forhold som f.eks. cafeer, restauranter, hængekøjer og sports-udstyr og aktiviteter til udlejning.

Tarragona.dk anbefaler løbe- og mountain bike ture langs standende. Kajakture på havet og dykning i det fantastiske hav, hvis man er til andet end bare solbadning.

 

Vil du have alle strandende lige ved hånden?

Se standguiden - PDF version

Download stand-app'en platges cat - den catalanske strandguide

 

Find app'en her:

 

 

 

 

Tarragona.dk

Danske anbefalinger til det skandinaviske folk.

www.tarragona.dk // Mail: info@tarragona.dk

 

 

TAK til en række af vores samarbejdspartnere:

Official partner with Tarragona Turisme
Coca-Cola Tarragona

PARTNERS: