Business Retreat

Velkommen til

Business Retreat
Tarragona


Flyttes til april 2022

8 dages arbejdsrejse til

Tarragona

for iværksættere, selvstændige, projektledere m.fl.

8 dage med fokus på vidensdeling, inspiration, motivation, netværk, hygge, god mad og drikke, samt arbejde.


Derudover vil der også være diverse kulturelle arrangementer, socialt samvær og mulighed for deltagernes egne initiativer. 

Business retreat

20 iværksættere, selvstændige, projektledere og andre arbejdsomme erhvervsfolk rejser ud af deres vante arbejdsrammer til oktober 2021 for at mødes til et aktivt arbejdsophold i Tarragona-regionen syd for Barcelona. 


I Cæsars fodspor


Cæsar rejste til Tarraco, den romerske hovedstad i Hispania, for at komme væk fra "kontoret" i Rom. Her fandt han ro til fokus, koncentration samt inspiration til nye og igangværende projekter. 


Cæcars hus, samt andre legendariske monumenter, er stadig at finde i Tarraco - der i dag hedder Tarragona. Det er hér vi går i Cæsars fodspor og mødes til et business retreat med fokus på vores virksomheder, strategier, projekter og meget andet.

Interesseret?

Ingen sure pligter

Som deltager i Business Retreat Tarragona, kommer du væk fra hverdagens mange gøremål og pligter. Du vil opleve nye spændende omgivelser og personer, få flere solskinstimer, sparring, netværk, inspiration, motivation og én på opleveren - samtidig med at du også får tid til fokus og fordybelse i egne projekter.


Der vil være internet, ro og muligheden for, at du kan få arbejdet igennem og nå mere end du ellers ville der hjemme.

Du skal ikke tænke på mad og drikke, og du kan tilmelde dig de planlagte og spontane tiltag der opstår under opholdet.

Information

PRIS & ANTAL

Prisen per person: fra DKK: 6.970,- + moms.

Der er plads til 20 deltagere. 

ALT INKLUSIV

Yderligere information om "alt inklusiv" er på vej...

"Alt inklusiv" gælder fra ankomst til Tarragona.
Flyrejsen og transporten fra Barcelona til Tarragona er ikke inklusiv i prisen.
Du vælger selv om du kommer med tog, bil eller fly. Du får selvfølgelig hjælp til at planlægge din rejse til og fra denne workaway. Måske ønsker du at komme et par dage før? Måske ønsker du at blive et par dage efter? Det får du selvfølgelig også hjælp til. 

DET PRAKTISKE

Yderligere information om alt det praktiske er på vej...

Information om stedet, mad mm. er på vej...

Interesseret?

Bagom

Busineess Retreat Tarragona

Mit navn er Nils Gisli. Jeg er bosat i Tarragona, hvor jeg har boet de sidste 6 år. Jeg flyttede til Tarragona på grund af kærligheden. Ikke af kærlighed til Spanien eller Catalonien, men til min kæreste Helle, der har boet her i mere end 16 år nu.

Til dagligt hjælper jeg folk med både deres online business og deres virksomhed generelt. Som præstations- & mentaltræner hjælper jeg selvstændige og erhvervsledere med at udleve drømmen, hvilket er et vigtigt emne for mig.
At udleve drømmen er også temaet for min video-blog og podcast G:talks, samt en bog jeg forventer at udgive inden vi mødes til oktober. (7-9-13)
Hvad mon din drøm er?


Jeg glæder mig til at møde dig - og til at høre om din drøm/passion.


Med venlig hilsen

Nils Gisli

Følg begivenheden på

Om Tarragona og regionen

Interesseret?